Hoe groot is mijn FestiTent/Festipi?

Hoe groot is mijn FestiTent/Festipi?

FestiTents & Festipis zijn er in verschillende maten en zijn geschikt voor het aangegeven aantal personen.
Hier vind je alle details en afmetingen om de perfecte keuze te maken voor jouw verblijf.


FestiTent 1P : De FestiTent 1P is een ruime eenpersoonstent. Met een slaapoppervlak van 200 bij 150 cm is hij meer dan groot genoeg voor je bagage en luchtbed.
Het voorste gedeelte van deze FestiTent biedt een aparte opbergruimte met grondzeil voor je schoenen en bijvoorbeeld natte kleding.



FestiTent 2P : In onze FestiTent 2P slaap je royaal met je Beste Festivalvriend in een slaapgedeelte van 230 bij 160 cm en ongeveer 140 cm hoog.
Er is genoeg ruimte voor twee eenpersoons luchtbedden, kampeerspullen en festivaloutfits.
Aan de voorzijde van de FestiTent zit een voortent met grondzeil om je bagage in op te bergen.



FestiTent 4P : De FestiTent 4P biedt plaats aan vier festivalgangers. Deze monumentale tent heeft maar liefst twee aparte slaapkamers van 230 bij 180 cm.
Meer dan genoeg om twee luchtbedden te planten. Tussen de slaapkamers bevindt zich een centrale bagage- en leefruimte van 160 bij 230 cm.
In deze leefruimte kan je naast het dansen van de polonaise ook rechtop staan om je mooiste kleren aan te trekken.



Festipi Medium : Stap binnen in een exotische ruimte met de Festipi M. Deze handgemaakte tipi biedt onderdak aan twee avontuurlijke zielen op hun reis door festivalland.
Met een diameter van 2,5 m en een stahoogte van 2,2 m verblijf je in hogere sferen. Festipi's zijn er in verschillende kleuren en designs. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!



Festipi Large : In de Festipi L voor twee tot drie personen kan het feest pas echt losbarsten. Kruip lekker weg in een sfeervolle tipi.
Met een diameter van 3 m en een stahoogte van 2,6 m is er genoeg ruimte voor indoor regendansjes. De Festipi L staat garant voor authentieke gezelligheid en ongebreideld comfort.
Deze tipi is er in allerlei kleurrijke varianten.






    • Related Articles

    • Hoeveel kost een FestiTent / Festipi?

      De prijs voor een FestiTent/Festipi is afhankelijk van een aantal verschillende factoren: locatie, duur, soort festival.... Daarom is de prijs per festival verschillend. Alle prijzen in de webshop zijn altijd voor de volledige duur van het festival. ...
    • Zit er een luchtbed in mijn FestiTent of Festipi?

      Er zijn 3 verschillende formules om een FestiTent of Festipi te huren . Afhankelijk van welke formule je kiest, zijn de volgende zaken inbegrepen in de huurprijs van je FestiTent/Festipi: Easy: Tent + lantaarn* Easy - Relax : Tent + luchtbed + ...
    • Wat zit er in mijn FestiTent of Festipi?

      Er zijn 3 verschillende formules om een FestiTent of Festipi te huren . Afhankelijk van welke formule je kiest, zijn de volgende zaken inbegrepen in de huurprijs van je FestiTent/Festipi: Easy: Tent + lantaarn* Easy- Relax : Tent + luchtbed + ...
    • Mag mijn FestiTent of Festipi overal op de camping staan?

      Nee. De FestiTenten en Festipi's staan altijd samen in de FestiTent Village. We kiezen deze locatie zorgvuldig om u de beste kampeerplek te bieden. Wij bouwen de FestiTenten en Festipis vooraf op, het is dus niet mogelijk om uw tenten elders te ...
    • Hoe kan ik een FestiTent reserveren?

      Een FestiTent of Festipi boeken is zo Easy als 1-2-3 in onze webshop! Kies het festival waar je een FestiTent/Festipi wilt boeken met of zonder extra accessoires. Betaal vooraf en ontvang een bevestigingsmail met je voucher. Ziezo, je bent klaar voor ...