Kan ik mijn partytent opzetten in de FestiTent Village?

Kan ik mijn partytent opzetten in de FestiTent Village?

Dat kunnen we niet garanderen.

Alles hangt af van hoeveel ruimte er tussen de tenten is.


    • Related Articles

    • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

      Een boeking annuleren kan eenvoudig en voor elke reden door ons een bericht te sturen. Relax, want je kunt: Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang van het festival Wij betalen het bedrag van de huur en de borg volledig terug. Je betaalt enkel ...
    • Waar kan ik mijn auto parkeren?

      Op elk festival is parkeergelegenheid voor kampeerders. Parkeer je auto op de daarvoor bestemde festivalparkeerplaatsen. De FestiTent Village laat alleen auto's toe als het festival dat doet.
    • Ontvang ik direct mijn voucher?

      Je ontvangt jouw voucher binnen 24 uur na je boeking per e-mail als je betaling correct is ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder. Je kunt de informatie van je boeking ook zelf makkelijk opzoeken in het FestiTent Guest ...
    • Waar vind ik mijn FestiTent tegoeden?

      Je vindt ze in ons FestiTent Guest Center . Hiervoor moet je ingelogd zijn. Wanneer je tijdens je betaling naar de kassa gaat, kan je de credits aan je winkelwagen toevoegen en worden de tegoeden van het bedrag afgetrokken.
    • Kan ik iemand bellen als ik de FestiTent camping niet kan vinden?

      Ja! Een week voor het festival ontvang je van ons een informatiemail met de contactgegevens van de FestiTent crew ter plaatse. Wij zijn 24/24 ter plaatse!