Kunnen meerdere tenten bij elkaar of naast elkaar worden geplaatst?

Kunnen meerdere tenten bij elkaar of naast elkaar worden geplaatst?

Oh ja!!!

Als je al je FestiTenten en Festipi's tegelijk in één bestelling hebt geboekt, worden ze automatisch bij elkaar geplaatst.

Wanneer je je FestiTenten/Festipi's in aparte bestellingen hebt geboekt, stuur ons dan een bericht en geef ons je namen en boekingsnummers door.


Onze crew ter plaatse zet jullie tenten en tipi's gezellig naast elkaar. Zo kan je groep vrienden echt genieten van wat quality time samen.

Let op: dit betreft alleen FestiTent/Festipi en dus niet tenten die je zelf meebrengt.

Zelf meegebrachte tenten kunnen niet in het FestiTent Village worden geplaatst, ook niet als extra opslagruimte of voedseltenten.



    • Related Articles

    • Kan ik meerdere FestiTents of Festipis in 1 bestelling boeken?

      Natuurlijk kan je dat! Jouw gereserveerde FestiTents/Festipi's worden door onze crew ter plekke gezellig naast elkaar geplaatst.
    • Mag ik mijn eigen tentje meenemen?

      Nee, onze FestiTent Village is van tevoren gepland, dus het is niet mogelijk om extra tenten toe te voegen. Je vrienden kunnen altijd langskomen. Of nog beter, allemaal samen een FestiTent of Festipi boeken. Wij zorgen er dan voor dat jullie tenten ...
    • Kunnen mijn vrienden mij bezoeken op de FestiTent camping?

      Natuurlijk! Het FestiTent-dorp wordt altijd gebouwd op de reguliere camping. Als je vrienden een campingticket hebben, kunnen ze een kijkje komen nemen op jouw Easy, Relaxed & Enjoy kampeerplek. Je vrienden hebben wel een campingticket nodig.
    • Kan ik mijn partytent opzetten in de FestiTent Village?

      Dat kunnen we niet garanderen. Alles hangt af van hoeveel ruimte er tussen de tenten is.
    • Hoeveel kost een FestiTent / Festipi?

      De prijs voor een FestiTent/Festipi is afhankelijk van een aantal verschillende factoren: locatie, duur, soort festival.... Daarom is de prijs per festival verschillend. Alle prijzen in de webshop zijn altijd voor de volledige duur van het festival. ...