Ontvang ik direct mijn voucher?

Ontvang ik direct mijn voucher?

Je ontvangt jouw voucher binnen 24 uur na je boeking per e-mail als je betaling correct is ontvangen.

Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder.

Je kunt de informatie van je boeking ook zelf makkelijk opzoeken in het FestiTent Guest Center.


Dit artikel kan ook nuttig zijn:

    • Related Articles

    • Heb ik mijn voucher nodig om in te checken?

      We hebben onze eigen inchecksoftware. Meestal is een legitimatiebewijs dus voldoende. Om misverstanden te voorkomen, is het altijd het beste om een geprinte versie van je voucher mee te nemen of de bevestigingsmail van je telefoon te laten zien.
    • Krijg ik mijn borg terug als iemand anders mijn FestiTent/Festipi beschadigt?

      Je bent altijd verantwoordelijk voor de materialen die je huurt. Meld vandalisme direct bij de receptie van FestiTent en wij zoeken samen met jou naar een oplossing en doen aangifte bij de politie en/of festivalbeveiliging.
    • Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

      Zodra je boeking is bevestigd en je betaling is geaccepteerd, ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail met je FestiTent-voucher. Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam mails. Je kunt de informatie van je boeking ook makkelijk zelf opzoeken in ...
    • Hoe kan ik een FestiTent reserveren?

      Een FestiTent of Festipi boeken is zo Easy als 1-2-3 in onze webshop! Kies het festival waar je een FestiTent/Festipi wilt boeken met of zonder extra accessoires. Betaal vooraf en ontvang een bevestigingsmail met je voucher. Ziezo, je bent klaar voor ...
    • Kan ik mijn matras opblazen?

      Onze FestiTent Receptie is uitgerust met een compressor, luchtpistool en stroom zodat je altijd je matras kunt opblazen. We willen niet dat je buiten adem bent tegen de tijd dat het festival begint!